Share
Black is Back

Загальні відомості:

"Black is Back" apartment

Апартаменти для молодого бізнесмена в сучасному стилі з індустріальними елементами

Двокімнатна квартира була перепланована в квартиру-студіо з відкритим перетікає простором. За допомогою легкої скляної перегородки нам вдалося розділити вітальню і спальню, не втративши при цьому дотичність до всього простору.

Колірна гамма стримана, переважають темні тони, з яскравими акцентними елементами. В інтер'єрі використано безліч матеріалів, що відрізняються структурою, фактурою і кольором - дерево, цегла, натуральний камінь, шкіра, мідь і інші.

При вході стіна з рваним чорним натуральним каменем, на противагу їй, навпаки, абсолютно гладка, чорна глянсова поверхню, з яскравими золотими барельєфами.

Вітальня об'єднана з кухнею обідньою зоною і робочим простором. Для того, щоб збалансувати темні тони було додано велике світле "пляма" - панно з білого онікса, обрамлене мідної окантовкою з підсвіткою.   Панно працює в нічний час і створює затишну атмосферу - це фокусна точка нашого інтер'єру, вона проглядається з усіх основних приміщень квартири.

Незвичайним рішенням для спальні стала окремостояча в ній ванна. Таке розташування обумовлено побажанням замовника мати можливість, приймаючи ванну, спостерігати за прекрасним видом з вікон. Для створення інтимності простору спальні ми використовували систему "smart glass" в скляній перегородці, що розділяє зону вітальні та спальні. Натисканням клавіші склопакети стають матовими і непрозорими.

Однією з головних завдань було створення повноцінного гардеробу в невеликому просторі. Ми вирішили зробити його рухомим: натисканням клавіші один шафа виїжджає, відкриваючи другий, що стоїть біля стіни, утворюючи прохід між ними.

Ванна кімната оформлена в загальній стилістиці квартири. Темні кольори поєднуються зі світлими. Використовується безліч деталей з міді, винятком не стали і змішувачі. Чорна сантехніка і, звичайно ж, основне кольорова пляма - це синій стелаж для рушників з вбудованим підсвічуванням.

                      

Гостьовий санвузол вирішене повністю в чорному кольорі, так як простір невелике, за допомогою темного кольору ми візуально його розширили.

  • Дата : 05.07.2018
  • Статус : Реалізован
  • Площа: 97m2
  • Автори : Юнаков Іван, Корніенко Ольга, Рага Наталія, Катріч Ярослав
Замовити проєкт